Trakya Üniversitesi ve Kosova Ferizaj Üniversitesi Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Trakya Üniversitesi ve Kosova Ferizaj Üniversitesi Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Trakya Üniversitesi ve Kosova Ferizaj Üniversitesi Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı

Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Kosova Ferizaj Üniversitesi arasında ortak bilimsel çalışmalarla öğrenci ve akademisyen değişimini temel alan iş birliği anlaşması imzalandı. Protokol, eğitim, araştırma ve diğer akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel iş birliğini de içermektedir. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Kosova'daki üniversitelerle yakın ilişkiler kurduklarını belirterek, her türlü iş birliğine açık olduklarını ve imzalanan protokolün öğrenci, akademisyen ve araştırmacılar için önemli bir fayda sağlayacağını ifade etti. Kosova Ferizaj Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Agron Bajraktari ise Trakya Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

02.04.2024 14:12  Güncelleme: 14:13

Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Kosova Ferizaj Üniversitesi arasında ortak bilimsel çalışmalarla öğrenci ve akademisyen değişimini temel alan iş birliği anlaşması imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile Kosova Ferizaj Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Agron Bajraktari tarafından imzalanan protokol, eğitim, araştırma ve diğer akademik faaliyetlerin yanı sıra kültürel iş birliğini içeriyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Tabakoğlu, Kosova'daki üniversitelerle yakın ilişkiler kurduklarını belirtti.

Ortak çalışmaların süreceğini aktaran Tabakoğlu, "Her türlü iş birliğine açığız. İmzalanan protokol öğrenci, akademisyen ve araştırmacılar için önemli bir fayda sağlayacak." ifadelerini kullandı.

Bajraktari ise Trakya Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trakya Üniversitesi ve Kosova Ferizaj Üniversitesi Arasında İş Birliği Anlaşması İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement