TRT Okul Kanalı Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

TRT Okul Kanalı Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti

TRT Okul Kanalı Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti

TRT Okul kanalı, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

06.11.2012 15:03  Güncelleme: 15:53

TRT Okul kanalında yayınlanan "Teneffüs" ve "Açık Sınıf" programlarının çekimi için Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun ile röportaj gerçekleştirildi.

GAÜN Rektörü Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun Üniversitemizde gerçekleştirilen bilimsel, kültürel, sosyal, sportif faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Üniversitemizin Anadolu Üniversitesi ile olan işbirliği konularına dikkat çeken Prof. Dr. Coşkun, Anadolu Üniversitesinin Gaziantep'teki 42 bine yakın öğrencisinin Üniversitemiz faaliyetlerinden yararlanabileceğini söyledi. Prof. Dr. Coşkun, özellikle akademik danışmanlık hizmetleriyle açıköğretim fakültesi öğrencilerini alanında uzman hocalarla bir araya getirip etkileşim sağladıklarını kaydetti.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Akademik Danışmanlık Hizmetleri İl Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Metin Yıldırım, 6 Kasım Salı günü GAÜN Tıp Fakültesi Ek Binasında Saat 17.00'de TRT Okul'un "Açık Sınıf" programı için Matematik ve İktisada Giriş – I derslerinin çekiminin yapılacağını söyleyerek öğrencileri derslere davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TRT Okul Kanalı Üniversitemiz Rektörünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement