Ttnet Müzik'te Gripin'in Yeni Albümü Yayınlandı - Son Dakika
Güncel

Ttnet Müzik'te Gripin'in Yeni Albümü Yayınlandı

Ttnet Müzik\'te Gripin\'in Yeni Albümü Yayınlandı

TTNET Müzik, Gripin'in 4."Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar"ı dijital platformlar arasında ilk kez yayınladı.

15.11.2012 12:45

TTNET Müzik, Gripin'in 4. stüdyo albümü

"Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar"ı dijital platformlar arasında ilk kez yayınladı.

TTNET açıklamasına göre, Gripin'in albümü müzikseverler tarafından TTNET Müzik üzerinden dinlenebilecek veya indirilebilecek.

TTNET Müzik, Gripin hayranlarına grubun imzalı CD'lerini de hediye etti. TTNET Müzik Facebook sayfasında yapılan bir yarışmayla yirmi şanslı TTNET Müzik kullanıcısı grup üyeleri tarafından imzalanmış "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" albümünü kazandı.

TTNET Müzik kullanıcıları yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyor. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca

"http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

TTNET Müzik'in yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 liraya, yerli albümler ise 4 liraya satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 liraya üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyorlar. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 liraya 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Muhabir: Bahar Kara

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Müzik'te Gripin'in Yeni Albümü Yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement