Ttnet Müzik'te Temmuz Ayında En Çok Yalın ve Rihanna Dinlendi - Son Dakika
Güncel

Ttnet Müzik'te Temmuz Ayında En Çok Yalın ve Rihanna Dinlendi

Ttnet Müzik\'te Temmuz Ayında En Çok Yalın ve Rihanna Dinlendi

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, temmuz ayında müzikseverlerin en çok dinlediği yerli ve yabancı şarkıları belirledi."Kasma" adlı şarkısı dijital platformlarda yayınlandıktan kısa bir süre sonra 1 milyon kez dinlenerek rekor kıran...

07.08.2012 13:30

TTNET Müzik'te temmuz ayında en çok yalın ve Rihanna dinlendi

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, temmuz ayında müzikseverlerin en çok dinlediği yerli ve yabancı şarkıları belirledi.

"Kasma" adlı şarkısı dijital platformlarda yayınlandıktan kısa bir süre sonra 1 milyon kez dinlenerek rekor kıran Yalın, TTNET Müzik yerli listesinin zirvesinde yer alıyor. İki numarada ise Tarkan'ın konuk olduğu Ozan Doğulu şarkısı "Aşk Gitti Bizden" dikkati çekiyor.

2012 yazının yıldızlarından Mustafa Ceceli'nin, yaz aylarına uygun hareketli şarkısı "Bir Yanlış Kaç Doğru-" ise TTNET Müzik kullanıcılarının temmuz ayında en çok dinlediği üçüncü şarkı oldu.

Yabancı listenin zirvesinde ise haziran ayında olduğu gibi "Where Have You Been" adlı şarkısıyla dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna bulunuyor. Rihanna'nın

"Where Have You Been" ile birlikte TTNET Müzik'in ilk 20 listesinde toplam beş şarkısı bulunuyor.

Rihanna yaz döneminde en çok dinlenen yabancı şarkıcı olarak dikkati çekiyor. "Ai Se Eu Te Pego" adlı şarkısı yayınlandığı günden bu yana TTNET Müzik'te rekor sayıda dinlenen Brezilyalı şarkıcı Michel Telo ise temmuz listesinin ikinci sırasında yer alıyor. TTNET Müzik'in yabancı listesinin üçüncü sırasında ise Jennifer Lopez yer alıyor. Lopez'e, "On The Floor" adlı şarkısında Amerikalı rap şarkıcısı Pitbull eşlik ediyor.

TTNET Müzik'te tek bir şarkı 1 liraya, yerli albümler ise 4 liraya satın alınabiliyor, ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 liraya üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyor. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 liraya 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ttnet Müzik'te Temmuz Ayında En Çok Yalın ve Rihanna Dinlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement