TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası - - Son Dakika
Güncel

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası -

TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası -

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta devam ediyor.

10.04.2014 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD) 50. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası, Manavgat'ta devam ediyor.

Turnuva kapsamında Manavgat Atatürk Stadı'nda Şöhretler Karması ile Manavgat Karması karşılaştı. Maçı eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu yönetti.

Şöhretler Karması'nın ilk 11'inde Faruk Bahadır, Ender Traş, Ergün Penbe, Selim Özer, Hüseyin Şimşir, Tarık Taşkın, Nazmi Erdenerim, Hüsnü Akın, Kemal Yıldırım, Fatih Tekke ve Tanju Çolak yer aldı.

Maçı, Fatih Tekke ile Tanju Çolak'ın ikişer golü ile Şöhretler Karması 4-2 kazandı. Manavgat Karması'nın gollerini ise Hasan Şen ve Yılmaz Özmere attı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Çolak, güzel bir organizasyon yapıldığını, arkadaşları ile görüşme ve maç yapma şansı bulduklarını söyledi.

Müftüoğlu ise organizasyondan memnun kaldığını dile getirerek, Manavgat'ta sporun hak ettiği yere geleceğine inandığını kaydetti.

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise ilçenin sporu ve sporcuyu seven bir kent olduğunu ifade ederek, "Yerel yönetim olarak sporun her dalına sahip çıkabilmeyi amaçlıyoruz. Spor yapan bir gençlik için uğraşıyoruz. Kenti futbolla bütünleştirme hayalimiz var. Bu organizasyon bir başlangıç oldu. Bundan sonra artarak devam edecektir" dedi.

Maçı TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, teknik direktörler Tınaz Tırpan, Metin Türel, Fethi Demircan ve Özkan Sümer de izledi.

Turnuva, yarın sona erecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TÜFAD 2. Olgunlar Futbol Turnuvası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement