Tunceli'de Munzur Gözeleri'nde çöp toplama etkinliği düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Munzur Gözeleri'nde çöp toplama etkinliği düzenlendi

Tunceli\'de Munzur Gözeleri\'nde çöp toplama etkinliği düzenlendi

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde bulunan Munzur Gözeleri'nde yaklaşık 200 kişinin katılımıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi. Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı, doğanın korunması ve çevre temizliğine dikkati çekmek amacıyla etkinlik organize etti. Katılımcılar, Munzur Gözeleri'ni gezerek doğaya atılan çöpleri topladı ve atık malzemeler çöplüğe taşındı. Etkinliğe, Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Amiri, Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü, kurum müdürleri, polisler, askerler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

28.09.2023 16:34

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde bulunan Munzur Gözeleri'nde yaklaşık 200 kişinin katılımıyla çöp toplama etkinliği gerçekleştirildi.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı, doğanın korunması ve çevre temizliğine dikkati çekmek amacıyla etkinlik organize etti.

Bu kapsamda bir araya gelen yaklaşık 200 kişi, araçlarla ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Ziyaret köyüne götürüldü.

Gerekli hazırlıklarını yapan katılımcılar, daha sonra gruplar halinde Munzur Gözeleri'ni gezerek doğaya atılan çöpleri topladı.

Kamyonlara bindirilen plastik, naylon ve şişe gibi atık malzemeler Kurudere mevkisindeki çöplüğe taşındı.

Etkinliğe, Kaymakam İsmail Erdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, İlçe Emniyet Amiri Erdoğan Çolaker, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cem Gökdemir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, kurum müdürleri, polisler, askerler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Munzur Gözeleri'nde çöp toplama etkinliği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement