Turan'a Köylerden Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Turan'a Köylerden Yoğun İlgi

Turan\'a Köylerden Yoğun İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında akşam programlarını köy ziyaretlerine ayıran AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan'a Kandıralılar yoğun ilgi gösteriyor.

12.02.2019 15:16  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SKM programları kapsamında Kandıra'yı adım adım gezen AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, köylere yaptığı ziyaretlerinde hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, MHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, geçmiş dönem Belediye Başkanı Cengiz Kan, meclis üyeleri Raif Yıldız, Gökalp Çobanoğlu, İsmail Aysu ve Vedat Buran ile teşkilat yöneticilerinin katılımıyla köy ziyaretlerine devam eden Turan, akşam saatlerinde üç köye konuk oldu. Köy ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sucuali Köyü'ne konuk olan Turan, Döngelli, Sinanlıbilallı ve İncecik köylerinde vatandaşlar ile buluştu. Turan, köylere yaptığı ziyaretlerde ayrıca seçimlerde ilk kez oy kullanacak olan gençlere ay yıldızlı Türk bayrağını hediye etti.

EV ZİYARETLERİ, UMRE UĞURLAMASI

Turan, Sucuali Mahalle Muhtarı İrfan Ak ve hemşehrileriyle bir araya geldikten sonra Ayşe Alak ve ailesinin hanesine konuk oldu. Turan ve beraberindeki heyet Sucuali'nin ardından Döngelli ve Sinanlıbilallı köylerine yaptığı ziyaretlerde her iki mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Muhtarlar İsmail Özel ve İsmail Fidan ile vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmaların ardından Turan, Ayşe ve Hikmet Aktaş ailesinin daveti üzerine evlerine konuk oldu. Adnan Turan ve beraberindeki heyet günün sonunda ise umre görevini yapmak üzere kutsal topraklara gidecek olan İncecik Köyü'nden Burhan Budak'a misafir olarak, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Turan'a Köylerden Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement