Turgutlu'da Otomobil Kamyonete Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Turgutlu'da Otomobil Kamyonete Çarptı: 3 Yaralı

Turgutlu\'da Otomobil Kamyonete Çarptı: 3 Yaralı

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, bir kamyonet ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Cevriye Soylu ve yanındaki 2 oğlu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

24.07.2023 16:30  Güncelleme: 16:31

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bir kamyonet ile otomobile çarptı. Kazada kontrolden çıkan otomobilin sürücüsü Cevriye Soylu (33) ile yanındaki 2 oğlu yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında İzmir- Ankara kara yolundaki bir tavuk işletmesi önündeki kavşak yakınlarında meydana geldi. Turgutlu'dan İzmir yönüne giden Cevriye Soylu kullandığı 35 AJU 387 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil karşı şeride geçip, önce Muharrem Evgin (47) idaresindeki 45 TA 580 plakalı kamyonete, ardından da Mustafa Kanat (32) idaresindeki 35 CAL 69 plakalı otomobile çarparak durdu. Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Aracında sıkışan otomobil sürücü Cevriye Soylu, ekipler tarafından güçlükle çıkarılırken, yaralanan yanındaki oğulları Furkan Efe Soylu (7) ve Kaan Soylu (14) ile Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cevriye Soylu, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer iki araç sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turgutlu'da Otomobil Kamyonete Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement