Türk Kızılay, deprem bölgesindeki vatandaşlara 50 ton kurban payı dağıttı - Son Dakika
Güncel

Türk Kızılay, deprem bölgesindeki vatandaşlara 50 ton kurban payı dağıttı

Türk Kızılay, deprem bölgesindeki vatandaşlara 50 ton kurban payı dağıttı

Türk Kızılay, deprem bölgesindeki konteyner kentlerde kalan vatandaşlara 50 ton kurban payının dağıtıldığını bildirdi. Vekaletle kesilen kurbanlar, ikişer kiloluk paketler halinde depremzede hanelere ulaştırıldı. Ayrıca, Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle hazırlanan kavurma konserveleri de yıl boyu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kızılay'ın vekaletle kurban kampanyası kapsamında 21 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine de destek verdiği ve bu yıl yaklaşık 3,5 milyon kişiye kurban eti dağıtmayı planladığı belirtildi.

13.07.2023 12:49

Türk Kızılay, deprem bölgesindeki konteyner kentlerde kalan vatandaşlara 50 ton kurban payının dağıtıldığını bildirdi.

Türk Kızılay'dan yapılan açıklamada, vekaletle kesilen kurbanların ikişer kiloluk paketler halinde depremzede hanelere ulaştırdığı belirtildi.

Deprem bölgesinde 25 bin paketten oluşan 50 tonluk kurban payı dağıtımının gerçekleştirildiği, Et ve Süt Kurumu işbirliğiyle hazırlanan kavurma konservelerinin de yıl boyu ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağı ifade edildi.

Vekaletle kurban kampanyası kapsamında 21 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine de destek veren Kızılay'ın bu yıl yaklaşık 3,5 milyon kişiye kurban etini dağıtmayı planladığı kaydedildi. ???????

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Kızılay, deprem bölgesindeki vatandaşlara 50 ton kurban payı dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement