Turkcell Teknoloji Zirvesi 12-13 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Güncel

Turkcell Teknoloji Zirvesi 12-13 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Turkcell Teknoloji Zirvesi 12-13 Kasım\'da İstanbul\'da Gerçekleştirilecek

Turkcell Teknoloji Zirvesi, 12 13 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

07.11.2014 16:26

Turkcell Teknoloji Zirvesi, 12-13 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 12-13 Kasım tarihlerinde bu yıl 7. kez düzenlenecek "Turkcell Teknoloji Zirvesi"nde iki gün boyunca, "İnovasyondan Deneyime", "Mobil İşletme", "M2M 2.0: Nesnelerin İnterneti", "Yakınsama Çözümleri", "Turkcell İş Ortaklığı Alanı", "Yazılımcılar ve Girişimciler Alanı", "Turkcell Yeni Teknolojiler" kategorileri altında 112 oturum gerçekleştirilecek.

Şirketlerin işlerine değer katan Turkcell ürün, servis ve çözümleri, Turkcell çözüm ortakları, tedarikçileri ve müşterileriyle birlikte anlatılacak.

Zirvede, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, dünyaca ünlü bilim adamı ve fütürist Michio Kaku ve iş dünyasının önde gelen 200'ü aşkın ismi konuşmacı olarak yer alacak. Tam gün sürecek paralel oturumların ardından ilk gün Tolga Çevik'in Arkadaşım Teknoloji Zirvesi'ne Hoş Geldin oyunuyla sona ererken, ikinci gün sahneyi Sezen Aksu devralacak.

Teknoloji Zirvesi kapsamında ayrıca Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek İstanbul Mini Maker Faire de iki gün boyunca 11.30-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Dünyanın önde gelen yaratıcılık yarışmalarından biri olan Cannes Lions Yaratıcılık Festivali'nin ödüllü işleri de bu yıl ilk kez Turkcell'le Türkiye'de Teknoloji Zirvesi'nde sergilenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Turkcell Teknoloji Zirvesi 12-13 Kasım'da İstanbul'da Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement