Türkiye'de Çocukların Yaşamlarını Sporla İyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları Ruhunu Çocuklarla... - Son Dakika
Güncel

Türkiye'de Çocukların Yaşamlarını Sporla İyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları Ruhunu Çocuklarla...

Türkiye\'de Çocukların Yaşamlarını Sporla İyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları Ruhunu Çocuklarla...

Türkiye'de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak için başlatılan 'Okulumdan Olimpiyat Oyunlarına' projesi kapsamında P&G ve Makro, bu yıl Türkiye genelindeki okulların spor ekipmanının yanı sıra teknoloji ekipmanını da yeniliyor.

18.12.2013 17:04

Türkiye'de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak için başlatılan 'Okulumdan Olimpiyat Oyunlarına' projesi kapsamında P&G ve Makro, bu yıl Türkiye genelindeki okulların spor ekipmanının yanı sıra teknoloji ekipmanını da yeniliyor.

Proje kapsamında P&G ve Makro tarafından spor ve teknoloji ekipmanları yenilenen Ankara 23 Nisan Ortaokulu'nda açılış töreni düzenlendi. Ankara'nın üst düzey protokol erkanının katıldığı açılış törenine Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Yurtoğlu, Makro Genel Müdürü Mehmet Songör, P&G Türkiye ve Kafkasya Müşteri İş Geliştirme Direktörü Celal Artüz ve P&G Türkiye Marka Müdürü Ayça Demirci katıldı.

'Çocuklarımız ülkemizin geleceğidir'

Proje ortağı Makro Genel Müdürü Mehmet Songör, P&G ile böyle bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Makro ve P&G'nin uzun yıllardır iş ortağı olduklarını belirten Songör sözlerine şöyle devam etti: 'Her iki kurum da tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmek ve toplumun yararını gözetmek gibi ortak bir vizyona sahip. Bu bakış açısı ile her iki şirket arasında doğan sinerji projemize güç verdi. P&G ile birlikte ülkemizin geleceği çocuklarımızın hayatlarını iyileştiren bir proje içinde olmaktan dolayı mutluyuz. Makro olarak başkentte başladığımız başarı serüvenimizde yine başkentteki bir okula destek olmak da ayrıca bir gurur kaynağı?.

'Hedefimiz sporla büyüyen nesillere destek olmak'

Açılış törenine katılan P&G Türkiye Marka Müdürü Ayça Demirci, P&G'nin daha fazla yaşamı iyileştirme amacı doğrultusunda çalıştığını ve 'Okulumdan Olimpiyat Oyunları'na' projesi ile çocukların yaşamlarını spor yoluyla iyileştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Demirci, P&G'nin Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile 10 yıllık işbirliği anlaşması imzalayarak Olimpiyat Oyunları'nın sponsoru olduğunu ve Türkiye'de spor ve Olimpiyat Oyunları ruhunu canlandırmak için girişimde bulunduklarını ifade etti ve şöyle devam etti:

'Okulumdan Olimpiyat Oyunları'na' projesi kapsamında Makro ile beraber olimpiyat sporcusu olma yolunda ilerleyen çocuklara destek olmayı hedefliyoruz. Makro işbirliğiyle tüketicileri de aktif olarak projemizin bir parçası haline getirdik. Makro marketlerde P&G ürünlerinden satın alan tüketiciler, beş okulun spor ve teknoloji ekipmanlarının yenilenmesine katkıda bulundular. Sporla büyüyen nesillere destek olmak amacıyla yola çıktığımız bu projede en büyük arzumuz, çocuklarımızın okul çağında düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmalarına destek olmak.?

P&G Türkiye Hakkında

Markalarıyla dünya çapında yaklaşık 4.8 milyar insanın yaşamına dokunan P&G, Türkiye'de Ace®, Alo®, Ariel®, Aussie®, Blendax®, Braun®, Duracell®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Ipana®, Koleston®, Max Factor®, Olay®, Oral-B®, Orkid®, Pantene®, Prima®, Rejoice®, ve Wella Professiona®l gibi güvenilir, kalitel ve lider markalardan oluşan güçlü bir ürün portföyüne sahiptir. P&G topluluğu dünya çapında yaklaşık 70 ülkede faaliyet göstermektedir. P&G ve markaları ile ilgili son gelişmelere ve daha detaylı bilgiye ulaşmak için http: www.pg.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Makro Hakkında

Makro Market yerli bir perakende markası olarak, organize ve modern bir anlayışla, üretici ve müşterilere kaliteli hizmet vermek için 1991 yılında, SONGÖR ailesi tarafından kuruldu. Zaman içinde gelişime açık, yenilikçi yaklaşımıyla nitelikli insan, yeni teknoloji, yönetim stratejileri ve planlı büyük hedefleri ile büyüdü. Makro, ulusal bir marka kimliği ile, ülkemizin tarım ve sanayi üretim planlamasında, müşteri taleplerini olgunlaştırmak adına bilirkişi rolünü 22 yıldır üstlenmiş modern bir perakende markası haline geldi.

Organize perakendenin gelişmesi, kayıtlı ve kurallı çalışması için Makro Market hep öncü oldu. Aynı zamanda kurucusu Şeref SONGÖR, Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nu da kurarak ülkemiz perakendeciliğinin güçlü ve etkin bir şekilde yapılanması çalışmalarında bulundu. Böylece sektörde toplam kalitenin gelişmesine de katkı sağladı.

Merkezi Ankara'da bulunan Makro, bir aile şirketi olup 6 ortaklı bir yapıdan oluşmaktadır. %100 Türk sermayesiyle, bugün 6 ayrı Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 13 ilde, 170 mağazaya sahip olan Makro Market, 164.396 metrekare müşteri alanıyla hizmet veriyor. Yılda 70 milyonun üzerinde müşteriye satış hizmeti veren Makro Market, tek başına Fortune Türkiye'nin 2012 en büyük 500 şirket araştırmasında ciro sıralamasında 101.sırada ve gıda perakende sektöründe ise 5.sırada yer alıyor.

Makro Market, kurulduğu ilk günden itibaren örnek sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmektedir. Eğitime ve öğrencilere verilen destekler, çevre duyarlılığı, sağlıklı yaşam ve ülke sporunun gelişmesi için yapılan katkılar, kurumsal sosyal sorumluluğa örnek teşkil etmektedir. Makro Market, hizmet verdiği bölgelerde tespit edilen toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda kurguladığı sosyal sorumluluk projelerini sonuçlanana kadar takip etmektedir. Müşteri memnuniyetine odaklanan Makro Market, belirlediği sosyal sorumluluk çalışmaları ile beraber tüm projelerinde yenilikçilik, verimlilik, liderlik, duyarlılık ve güvenilirlik ilkelerine son derece önem vererek marka algısını yönetmektedir.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'de Çocukların Yaşamlarını Sporla İyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları Ruhunu Çocuklarla... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement