Türkiye Futbol Vakfı İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Futbol Vakfı İlk Toplantısını Yaptı

Türkiye Futbol Vakfı İlk Toplantısını Yaptı

Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurul'da Candemir Berkman'ın başkanlığında işbaşına getirilen Türkiye Futbol Vakfı (TVF) ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

15.04.2015 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta yapılan Genel Kurul'da Candemir Berkman'ın başkanlığında işbaşına getirilen Türkiye Futbol Vakfı (TVF) ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Eğitimin hedef olarak ele alındığı toplantıda ayrıca sağlık sorunlarıyla boğuşan futbolcular için neler yapılacağı da masaya yatırıldı. Türkiye Böbrek Vakfı ve Türkiye Kalp Vakfı ile temasa geçen Berkman yönetimi bu alanda somut adımlar da attı. Türkiye Böbrek Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Timur Erk ile görüşen yönetim 22 Nisan'da birlikte düzenleyecekleri basın toplantısıyla gerçekleştirecekleri hizmetler konusunda önemli satır başlarını açıklayacak. TVF Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca önümüzdeki hafta Türk Kalp Vakfı Başkanı Semiramis Sekban ile bir toplantı yaparak, ele alacakları konuları görüşecek.

Görev dağılımının yapıldığı İlk yönetim kurulu toplantısına şu isimler iştirak etti:

(soldan sağa oturanlar): Garo Hamamcıoğlu (Tesisler ve organizasyon sorumlusu), Engin Verel (2. Başkan), Candemir Berkman (Başkan), Dikran Gülmezgil (2. Başkan), Taner Aşkın (Arge sorumlusu)

Ayaktakiler soldan sağa): Aram Kuran (Vakıf Genel Müdürü), Faik Gürses (Basın Sorumlusu), Aydoğan Cevahir (Sayman), Av. Ahmet Gürel (Hukuk Sorumlusu), Sedat Özüer (Genel Sekreter), Bülent Ünder (Futbol kulüpleriyle İlişkiler), Selami Özdemir (Dış ilişkiler Sorumlusu), Cenap Yener (Halkla İlişkiler), Prof. Turgay Biçer (Eğitim Sorumlusu), Özcan Oal (Eğitim Sorumlusu)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Futbol Vakfı İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement