Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Müzik Etkinliği Rock'n Coke'ta Ana Sahnenin Açılışını Ülkemizin Önde... - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Müzik Etkinliği Rock'n Coke'ta Ana Sahnenin Açılışını Ülkemizin Önde...

Türkiye\'nin En Büyük Açık Hava Müzik Etkinliği Rock\'n Coke\'ta Ana Sahnenin Açılışını Ülkemizin Önde...

Rock'n Coke'ta Ana Sahne'de konserler alternatif müziğin Türkiye'deki sevilen gruplarından Büyük Ev Ablukada ile başladı.

07.09.2013 18:59

Rock'n Coke'ta Ana Sahne'de konserler alternatif müziğin Türkiye'deki sevilen gruplarından Büyük Ev Ablukada ile başladı. İlk albümleri Full Faça'yı geçtiğimiz yılın son günlerinde yayınlayan ve hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından 'gerçek bir fenomen' olarak tanımlanan grup, Rock'n Coke Sahnesi'nin ilk performansında festivalseverlere 'merhaba' dedi. Büyük Ev Abluka'da sahneyi, son olarak E-aksutik adlı albümü yayınlayan, içlerinden gelen sese kulak vererek yaptıkları müziğe sınır koymayan ve bu sayede geniş kitlelerle buluşan maNga'ya bıraktı.

Açılış gününde Türk rock müziğinin önde gelen gruplarını buluşturan Rock'ın Coke'un ana sahnedeki bir sonraki Türk grubu ise Duman olacak. Rock'n Coke izleyicisi için ayrı ve özel bir anlamı olan Duman'ın festivalde daha önce gösterdikleri performanslar aradan yıllar geçmesine rağmen hala konuşuluyor ve internette paylaşılıyor.

Tarık Mengüç Rock'n Coke'u Salladı

'Rock'n Coke'ta Ben Niye Yokum' şarkısı ile bir anda internet fenomenine dönüşen Tarık Mengüç ise Keşif Sahnesi'nde festival fanatiklerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Parmakları ile yaptığı rock işareti ile seyircileri selamlayan Mengüç, seyirciye eğlenceli anlar yaşatırken, 'Ben Niye Yokum' şarkısının yanı sıra Şakşuka, Bambaşka ve Kelle'yi seslendirerek, rockçuları 9/8'lik ritmlerle oynattı.

Naim Dilmener ve Mehmet Tez Rock'n Coke'ta

Festival boyunca Chill Out Zone'da DJ'lerle buluşacak müzikseverler, bugün Naim Dilmener ve Mehmet Tez'in setleri ile eğlenecekler. Aylin Aslım ise gün içinde Sony'nin standında sevenleriye buluşarak DJ'lik yapacak.

Alternatif Atölyelerde Alternatif Buluşmalar

Rock'n Coke boyunca oluşturulan alternatif çadırlarda ise katılımcılar birçok farklı etkinliğe katılma şansı yakalıyor. Beyin dalgaları ile oyun oynanmasını sağlayan etkinlik ilgi çekerken, Burak Gürpınar ve Kurban grubunun davulcusu Onur Akça'nın davul atölyeleri ilgi ile bekleniyor.

Starlar Rock'n Coke sahnesinde

Türk rockseverler ilk günün akşamında, beşinci stüdyo albümleri AM'i, Rock'n Coke konserlerinden sadece 2 gün sonra yayınlayacak Arctic Monkeys, iki yılda iki milyon albüm satışıyla rekor kıran ve Türkiye'de ilk kez konser verecek Hurts, garage-rock'un yükselen yıldızı Palma Violets, Belçika'nın yetenekli adamları Triggerfinger ve Maximo Park'ın

muhteşem performansları ile buluşacak.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Büyük Açık Hava Müzik Etkinliği Rock'n Coke'ta Ana Sahnenin Açılışını Ülkemizin Önde... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement