Türkiye'nin ilk astronotunun uzay yolculuğu Aksaray Bilim Merkezi'nde izlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türkiye'nin ilk astronotunun uzay yolculuğu Aksaray Bilim Merkezi'nde izlendi

Türkiye\'nin ilk astronotunun uzay yolculuğu Aksaray Bilim Merkezi\'nde izlendi
19.01.2024 01:29  Güncelleme: 01:30

Aksaray Bilim Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın Ax-3 misyonu canlı yayınla izlendi. Öğrenciler ve aileleri, Gezeravcı'nın uzay yolculuğunu merakla takip etti ve bu anı cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Aksaray Bilim Merkezi'nde, Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın yer aldığı Ax-3 misyonunun yolculuğu izlendi.

Aksaray Bilim Merkezi'ni ziyaret eden öğrenciler aileleriyle gün içinde Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın bu gece başlayan uzay yolculuğu öncesinde çeşitli atölyelere katıldı.

Program kapsamında daha sonra Gezeravcı'nın uzay yolculuğu merkeze kurulan sinevizyonla canlı yayından izlendi.

Gezeravcı'nın yolculuğunu takip eden çocuk ve aileler bu anı cep telefonlarıyla kayıt altına aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin ilk astronotunun uzay yolculuğu Aksaray Bilim Merkezi'nde izlendi - Son Dakika


Advertisement