Türkiye'nin İlk İş Güvenliği Defilesi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin İlk İş Güvenliği Defilesi

Türkiye\'nin İlk İş Güvenliği Defilesi

Bursagaz, Türkiye’nin ilk iş güvenliği ve sağlığı defilesini gerçekleştirdi.

10.05.2014 15:03

Bursagaz, Türkiye'nin ilk iş güvenliği ve sağlığı defilesini gerçekleştirdi. Çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliğinin önemini anlatmak isteyen Bursagaz, düzenlediği defileyle Türkiye'de bir ilke imza attı.

Bursagaz, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla Almira Otel'de düzenlediği eğitim programında, defile ve tiyatro gösterisiyle çalışanlarına renkli bir hafta sonu yaşattı. Programda iş sağlığı ve güvenliğinin önemi anlatıldı. Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı ve İş Sağlığı-Güvenliği Kurulu Başkanı Şükrü Özden, iş kazası geçirenlerin çoğunun işinde acemi ve dikkatsiz çalışanlar olduğunu belirtti.

İş sağlığı ve güvenliğinin kurum olarak öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Özden, iş sağlığı ve güvenliğine önem veren firmaların artı bir değer kazandığını söyledi. Bursagaz olarak faaliyet gösterdikleri alanın yüksek risk taşıdığını vurgulayan Özden, "İş sağlığı ve güvenliği kurumsal kimliğimizin bir parçasıdır. Günde binlerce çalışanımızla sahadayız. Çalışanlarımızın ve bizlerin tedbir alması oldukça önemlidir. Tedbir ve dikkat en önemli iki unsur" diye konuştu.

Bursagaz A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Safa Yılmaz Okyay ise, iş güvenliği kurallarına uyulması halinde kazaların yaşanmayacağının altını çizerek, sistemli ve ilmi çalışmalarla kazaların önüne geçilebileceğini söyledi. Kişisel koruyucu malzemelerin kullanılmasının büyük önem arz ettiğini belirten Okyay, bütün çalışanları bu malzemeleri kullanmaları konusunda uyardı.

Konuşmaların ardından program tiyatro ekibinin Bursagaz'ın saha faaliyetlerini anlatan gösterisiyle devam etti. Oyunun ardından trafik ve genel sağlık eğitimi verilirken, şirket çalışanlarının podyuma çıktığı defilede, iş güvenliği ekipmanlarını ve kıyafetleri sergilendi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye'nin İlk İş Güvenliği Defilesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement