Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak Yarışı Uşak'ta Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak Yarışı Uşak'ta Yapıldı

Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak Yarışı Uşak\'ta Yapıldı

Uşak Belediyesi ile TİTUS-Feronia Motosiklet ve Doğa Sporları Kulübü (TİMOTOK) tarafından organize edilen şampiyonaya 60 sporcu katıldı.

01.09.2013 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak Belediyesi ile TİTUS-Feronia Motosiklet ve Doğa Sporları Kulübü (TİMOTOK) tarafından organize edilen şampiyonaya 60 sporcu katıldı. Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. ayak yarışında Süpermoto A, Süpermoto B, Süpermoto S3, Süpermoto Gençler 85 cc ve Süpermoto Minikler 65 cc kategorilerinde 32 sporcu yarıştı. Şampiyonayı Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Acar, Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Fuat Kömürcü, Emniyet Müdürü Ogün Toprak da izledi. Türkiye Motosiklet Şapiyonası B Grubu mücadelesinde 19 yaşındaki Nazlıcan Aydın erkek rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Şahin Algaç ve Şakir Şenkalaycı isimli motosikletçilerin motosikletleri ile Recep Gülseven'in de ATV ile yaptığı akrobasi gösteriler izleyenlerin yüreklerini hoplattı.

Şampiyonada, Süpermoto A'da Ata Nurcan birinci, Şakir Şenkalaycı ikinci ve Harun Çabuk üçüncü olurken, Süpermoto B kategorisinde Nazlıcan Aydın birinci, Recep Gülsever ikinci, Burak Özel üçüncülüğe ulaştı. Süpermoto S3'de ise ilk sırayı Asrın Rodi Pak, ikinciliği Uzay Cankat Bengiç ve üçüncülüğü Talha Zengin kaptı. Süpermoto minikler 65 cc'de Deniz Öncü birinci, Bahattin Sofuoğlu ikinci, Ata Kahvecioğlu üçüncü olurken, Süpermoto gençler 85 cc'de Cem Öncü birinci, Taha Keklik ikinci, Efnan Valimaki üçüncü oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Süpermoto Şampiyonası 4. Ayak Yarışı Uşak'ta Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement