Türkiye, Venezuela'da düzenlenen seçimlerin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmesinden memnuniyet duydu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Türkiye, Venezuela'da düzenlenen seçimlerin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmesinden memnuniyet duydu

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Dışişleri Bakanlığı, Venezuela'da düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğunu bildirdi. Türkiye'nin Venezuela ve halkının yanında olmaya devam edeceği belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı, Venezuela'da düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğunu bildirdi.

Bakanlık tarafından, Venezuela'da gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, Venezuela'da düzenlenen cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmiş olmasından memnuniyet duyulduğu belirtildi.

"Venezuela'nın, istikrar ve refahına büyük değer veriyor, sonuçların dost Venezuela halkı için hayırlı olmasını temenni ediyoruz." ifadesi kullanılan açıklamada, Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da Venezuela ve halkının yanında olmaya devam edeceği kaydedildi.

Venezuela Seçim Konseyinin duyurduğu sonuçlara göre, Nicolas Maduro, yüzde 51,20 ile devlet başkanı seçimini 3. kez kazanmıştı.

Kaynak: AA