"Tutsak Eserler Sergisi" Kadıköy'de - Son Dakika
Güncel

"Tutsak Eserler Sergisi" Kadıköy'de

"Tutsak Eserler Sergisi" Kadıköy\'de

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensup muvazzaf asker ve emekli subayların Hasdal ve Maltepe Cezaevleri'nde yaptıkları eserleri Kadıköy'de.

23.02.2013 09:07

"TUTSAK ESERLER SERGİSİ" KADIKÖY'DE

BALYOZ DAVASI TUTUKLULARININ SERGİSİ CKM DE

Kamuoyunda Balyoz Davası Tutukluları olarak bilinen Türk Silahlı Kuvvetleri'ne mensup muvazzaf asker ve emekli subayların Hasdal ve Maltepe Cezaevleri'nde yaptıkları resim, ebru ve karakalem eserlerden oluşan sergisi Kadıköy'de açılıyor.

"Özgür Tutsaklarlardan Tutsak Eserler" adını taşıyan Sergide aralarında Plan Prensipler Daire Başkanı Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz ile Harekat Daire Başkanı Emekli Tuğamiral Cem Aziz Çakmak'ın da cezaevinde yaptıkları eserlerle birlikte 11 tutuklu subayın çalışmaları yer alıyor. Vardiya Biz Platformu'nun girişimiyle Kadıköy Belediyesi'nin ev sahipliğin de açılan sergide 35 resim, 50 Ebru ile karakalem çalışmaları ve iki gemi maketi de bulunuyor.

Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi'nde 25 Şubat - 5 Mart tarihleri arasında açık kalacak sergide, tutuklu subayların cezaevinde yaptığı bazı ebru resimler ile kara kalem çalışmalarının da satışı yapılacak. Sergideki satışlardan elde edilecek gelir, tutuklu subaylar yararına dava giderlerinde kullanılacak.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ' ün açılışını yapacağı sergiye Birinci Ordu Eski Komutanı Emekli Orgeneral Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, Doğu Perinçek'in eşi Aydınlık Gazetesi Yazarı Şule Perinçek. Gazeteci Soner Yalçın, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Balyoz Davası tutuklu subay eş ve aileleri ile davetliler katılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Tutsak Eserler Sergisi' Kadıköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement