Tütüneker, Beşiktaş Maçına Odaklandı - Son Dakika
Güncel

Tütüneker, Beşiktaş Maçına Odaklandı

Tütüneker, Beşiktaş Maçına Odaklandı

Hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizesporun Teknik Direktörü Tütüneker, tamamen Beşiktaş maçına konsantre olduklarını söyledi.

12.03.2014 15:36  Güncelleme: 15:43

Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, tamamen Beşiktaş maçına konsantre olduklarını söyledi.

Tütüneker, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Beşiktaş maçından puan veya puanlar alabiliriz, her türlü sonuca açığız. Takımımızın moralinin iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel bir maç olur" diye konuştu.

Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ettiğini ancak sakatlıklardan dolayı bazı oyuncuların takıma katılamadığını ifade eden Tütüneker, "Liban Abdi'nin yan bağlarında hafif zedelenme olduğu için 5-6 gün dinlenmesi gerekiyor. Ahmet Görkem Gök'ün arka adalesi yırtıldı, iki ya da üç hafta bizimle olamayacak. Elimizdeki oyuncuları olabildiğince değerlendirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş maçına yönelik bazı önlemler almayı düşündüğünü kaydeden Tütüneker, şöyle devam etti:

"Beşiktaş kanatlardan hızlı olan bir takım. Karşı takımda kim oynarsa oynasın biz her türlü gardımızı alıyoruz. Gökhan Töre'ye ve Oğuzhan Özyakup'a dikkat etmemiz gerekiyor. Beşiktaş takım olarak üç büyükler arasında en agresif oynayan takım olarak görülüyor. Orta alandan topu çıkartıp daha çabuk oynayabilirsek bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum."

Medical Park Antalyaspor maçında risk almak zorunda olduklarını ve risk aldıklarını vurgulayan Tütüneker, "Bizim için çok kritik bir maç oldu. Bu maçtan da üç puan almanın güzel olduğunu düşünüyorum. Buraya geldiğim zaman oyuncularıma uzun zamandır galip gelemeyebilirsiniz ama bundan sonra böyle olmayacak demiştim. Takım olarak kenetlenirsek bu işi başarırız diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tütüneker, Beşiktaş Maçına Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement