Üçüncü Kuşaktan Dördüncü Mağaza - Son Dakika
Güncel

Üçüncü Kuşaktan Dördüncü Mağaza

Üçüncü Kuşaktan Dördüncü Mağaza

Sakarya'da beyaz eşya ve elektronik sektöründe faaliyet gösteren Vestel Şimşek, geçtiğimiz gün düdenlediği törenle 4. Şubesini Serdivan Arabacı Alanı Mahallesi'nde hizmete açtı.

08.11.2014 14:44  Güncelleme: 14:48

Kabalık açılış

Vestel Şimşek'in 4. Şubesi, Vestel Şimşek dostları ve kalabalık bir davetlinin katılımıyla Serdivan Arabacı Alanı Mahallesi'nde düzenlenen törenle hizmete girdi. Hakkı Şimşek ve Adnan Şimşek'ten sonra üçüncü kuşak olan M. Şamil Şimşek tarafından İndirimlere açılışı gerçekleşen dördüncü mağazanın kurdelesini; Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Federal Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Nurdoğan, SATSO eski Başkanı Erol Hacıeyüpoğlu, Vestel Genel Bölge Müdürü Sinan Yılmaz, Saha Satış Müdürü Alper Sayan tarafından kesildi.

Hedef, tüketiciye kaliteli hizmeti ulaştırmak

Vestel Şimşek Genel Müdürü M. Şamil Şimşek, "Sektörde yoğun rekabetin olması bizleri doğru lokasyonlarda şubeleşerek daha fazla tüketiciye ulaşmaya mecbur kılıyor. Bu doğrultuda Sakarya'da 4. şubemizi de açarak, daha fazla tüketiciye kaliteli hizmeti ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi. Açılışa özel Vestel Venüs cep telefonlarının da görücüye çıktığı açılışta, ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildiğini dile getiren M. Şamil Şimşek, "Kaliteli hizmet ve dürüstlükten ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üçüncü Kuşaktan Dördüncü Mağaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement