İçişleri Bakanı Efkan Ala, ülkeye illegal yollardan giriş yapan Suriye uyruklu Mahmut Hindavi isimli şahsın üzerinde ve evinde yapılan aramalarda 9 adet ruhsatsız tabanca elde edildiğini söyledi.
MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin soru önergesini yanıtlayan İçişleri Bakanı, Suriye uyruklu Mahmut Hindavi isimli şahsın ülkeye illegal yollardan giriş yaptığını, herhangi bir müracaatının bulunmadığını, üzerinde ve evinde yapılan aramalarda ise çeşitli çap ve tipte 9 adet ruhsatsız tabanca elde edildiğini, hakkında yapılan adli işlem sonucu tutuklandığını belirtti.
İçişleri Bakanı, suça karıştığı tespit edilen yabancılar hakkında genel hükümler çerçevesinde işlem yapıldığını ifade etti.
Son Dakika › Güncel › Ülkeye İllegal Yollarla Girdi, Evinde 9 Adet Tabanca Çıktı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?