Son dakika haberi: ULUDAĞ'DA MAHSUR KALIP 14 SAAT SONRA ULAŞILAN DAĞCILAR, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Son dakika haberi: ULUDAĞ'DA MAHSUR KALIP 14 SAAT SONRA ULAŞILAN DAĞCILAR, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

06.12.2021 11:31  Güncelleme: 11:59

Gelen son dakika haberlerine göre Bursa Uludağ'da, dün zirve tırmanışı yaptıkları sırada mahsur kalan ve JAK timlerince 14 saatte kurtarıldıktan sonra Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan 3 amatör dağcıdan Ömür Büyüköztürk, Çok zor şartlarda kaldık, 14 saat oradaydık.

Bursa Uludağ'da, dün zirve tırmanışı yaptıkları sırada mahsur kalan ve JAK timlerince 14 saatte kurtarıldıktan sonra Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan 3 amatör dağcıdan Ömür Büyüköztürk, Çok zor şartlarda kaldık, 14 saat oradaydık. Çok şükür kurtulduk? dedi.

Ali Can ise sağlık durumunun iyi olduğunu ve iglo (kardan ev) yaparak, hayatta kalmayı başardıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi: ULUDAĞ'DA MAHSUR KALIP 14 SAAT SONRA ULAŞILAN DAĞCILAR, HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement