Üniversite Öğrencileri Büyükelçi Yörük'ü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Üniversite Öğrencileri Büyükelçi Yörük'ü Ziyaret Etti

Üniversite Öğrencileri Büyükelçi Yörük\'ü Ziyaret Etti

Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Hukuk Topluluğu üyesi öğrencileri Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğini ziyaret etti.

17.02.2017 11:44

Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Hukuk Topluluğu üyesi öğrencileri Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliğini ziyaret etti.

Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencilerinin kurmuş olduğu Uluslararası İlişkiler ve Hukuk Topluluğu'na üye çoğu birinci sınıf öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuk öğrenciler, Dışişleri Bakanlığı ve kariyer imkanları hakkında bir tanıtıcı video izledikten sonra, Büyükelçi Yörük ile Dışişleri Bakanlığının tarihçesi, yapısı ve faaliyetleri, Dışişleri Bakanlığı sınavlarına hazırlanma, uluslararası diplomasi ve güncel dış politika konuları üzerine sohbet etti.

Öğrencilerde, ziyaretin, Türk diplomatlarının görev ve sorumlulukları yanı sıra karşılaştıkları zorluklar, mesleğin incelikleri hakkında detaylı bilgi edinme ve geleceğe dönük hedeflerini belirleme bakımından kendileri için son derece yararlı olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Üniversite Öğrencileri Büyükelçi Yörük'ü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement