Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde lise mezunlarına yönelik üniversiteye hazırlık kursları başladı.
Şereflikoçhisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şahin Yiğit, velilerin ve öğrencilerin yoğun talepleri doğrultusunda 2 sayısal sınıfı ve 3 eşit ağırlık sınıfından oluşan üniversiteye hazırlık kurslarına 100 öğrenci ile devam edildiğini belirtti.
Örgün ve yaygın eğitimi destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında açılan kurslarda branşında deneyimli öğretmenlerin görev yaptığını vurgulayan Yiğit, "3 Ekim'de başlayan 1. dönem kurslarımız 15 Ocak'ta sona erecek. 2. dönem kurslarımız 27 Şubat-4 Haziran'da yapılacak. Kurslarımız ücretsiz olup hafta içi her gün 08.00-13.00 saatlerinde merkez müdürlüğümüzdeki sınıflarda devam etmektedir." dedi.
Son Dakika › Güncel › Üniversiteye Hazırlık Kursuna Yoğun İlgi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?