Ünlü Alman Sandalet Markası Birkenstock Zizigo'da! - Son Dakika
Güncel

Ünlü Alman Sandalet Markası Birkenstock Zizigo'da!

Ünlü Alman Sandalet Markası Birkenstock Zizigo\'da!

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, rahatlık, şıklık ve özgürlük sunan ünlü Birkenstock sandaletlerini kullanıcılarıyla buluşturuyor.

08.08.2011 15:47

Zizigo, satın alınan ürünleri 1-3 günde kapıya teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi, iade edilen ürünün ücretsiz olarak kapıdan alınması ve 365 gün iade imkanı gibi özellikleriyle eşsiz bir alışveriş deneyimi yaratıyor. Birkenstock marka rengarenk sandaletler, farklı desen ve modelleriyle www.zizigo.com'da!

Türkiye'nin en büyük online ayakkabı mağazası Zizigo, bu kez de tüm dünyada rahatlığıyla bilinen köklü Alman markası Birkenstock'u kullanıcılarına sunuyor. Günlük ve spor kullanım için ideal olan Birkenstock markasının Zizigo'da kadın, erkek ve çocuklara yönelik toplam 38 farklı ürünü yer alıyor. Zizigo'da satışa sunulan Birkenstock marka ürünlerin fiyatları 119 TL ile 239 TL arasında değişiyor.

Rahatlığın sırrı özel tabanda!

Birkenstock marka ürünlerin dünyaca ünlü rahatlığı, özel EVA maddesinden üretilen özel tabanından geliyor. Alt tabanın esnekliği çıplak ayakla yürüme hissi yaratırken, üstü velur derisiyle kaplı iç tabanı sayesinde her adım rahat atılıyor. Birkenstock marka sandaletleriyle kameralara takılan ünlüler arasında Drew Barrymore ve Julianne Moore gibi isimler yer alıyor.

Zizigo satın alınan ürünleri 1-3 günde kapıya teslim etmesi, teslimat ve iade sürecinde ücretsiz kargo servisi, iade edilen ürünün ücretsiz olarak kapıdan alınması ve 365 gün iade imkanı gibi özellikleriyle keyifli ve kolay alışveriş sunuyor. Zizigo'dan alınan ürünlerde renk ve numara değişikliği de kolaylıkla yapılabiliyor.

Dünyaca ünlü ayakkabı markalarına Zizigo farkıyla sahip olmak için www.zizigo.com'u takip etmeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Alman Sandalet Markası Birkenstock Zizigo'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement