Ünlü Sanatcıların Eserlerinin Yapımcısı Karakaya'ya Tahliye - Son Dakika
Güncel

Ünlü Sanatcıların Eserlerinin Yapımcısı Karakaya'ya Tahliye

Ünlü Sanatcıların Eserlerinin Yapımcısı Karakaya\'ya Tahliye

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından konsomatrislerin şikayeti üzerine başlatılan ve aralarında Hadise, Petek Dinçöz, Murat Dalkılıç ve Alişan gibi sanatçıların eserlerine yapımcılık hizmeti verdiği öne sürülen Doğan Karakaya'nın da aralarında...

25.05.2013 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından konsomatrislerin şikayeti üzerine başlatılan ve aralarında Hadise, Petek Dinçöz, Murat Dalkılıç ve Alişan gibi sanatçıların eserlerine yapımcılık hizmeti verdiği öne sürülen Doğan Karakaya'nın da aralarında bulunduğu 10'u tutuklu 50 sanığın yargılanmasına başlandı. Bursa Bölge Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada mahkeme heyeti Karakay ile 9 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü geçtiğimiz yıl Kasım ayında, gazinolarda konsomatrislik yapan kadınların şikayeti üzerine başlattığı operasyonda toplam 50 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerlerinde ev ile işyerlerinde yapılan aramalarda 15 tabanca ve bu silahlara ait 167 fişek, 10 gram esrar, 2 milyon 941 bin 538 TL tutarında 522 imzalı senet ve 1 muşta bulundu. 13 bilgisayar kasası, 13 diz üstü bilgisayar, 12 hard disk, 5 flash disk, 310 dvd ve cd, 43 cep telefonu, 3 fotoğraf makinası, 4 sim kart ile 6 kart okuyucusuna da incelenmek üzere el konuldu.

"İLK KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR"

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nce gözaltına alınan şüpheliler arasında, kurduğu müzik şirketi ile Hadise, Petek Dinçöz, Alişan, Murat Dalgılıç, Tan, Zeynep Dizdar, Toprak, Tuğba Özerk gibi sanatcıların eserlerine yapımcılık hizmeti veren Doğan Karakaya'da, 'Çete lideri olmak' ve 'İnsan ticareti yapmak' suçlaması ile yer aldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye çıkartılırken yüzünü kapatan Doğan Karakaya ile 9 arkadaşı tutuklanırken 40 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bursa Bölge Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 15 yıla kadar hapsi istenen Doğan Karakaya ile diğer sanıkların yargılanmasına başlandı. Mahkemede yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Doğan Karakaya, şöyle dedi:

"Gece ve magazin hayatını seviyorum. Fuhuş olayına kesinlikle katılmadım. Herhangi bir gazino sahibi de değilim. Buralarda sadece müşteri olarak bulundum. Üzerime atılan suçlamaları kabul etmiyorum."

Diğer sanıkların da suçlamaları kabul etmediği yargılama ileri bir tarihe ertelenirken mahkeme heyeti tutuklu sanıkların, Adli Kontrol Hükümleri uygulanarak 15 günde bir bağlı oldukları polis merkezine gidip imza atmaları koşulu ile tahliyelerine karar verdi. - Bursa/ Osmangazi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Sanatcıların Eserlerinin Yapımcısı Karakaya'ya Tahliye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement