Ünlü Yönetmeni Öldüren Figüranın Sorgusu Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yönetmeni Öldüren Figüranın Sorgusu Sürüyor

Ünlü Yönetmeni Öldüren Figüranın Sorgusu Sürüyor

ŞİLE'de yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58)'u sopayla başına vurarak ve bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen figüran O.A. polis tarafından yakalandı.

11.12.2017 12:30

ŞİLE'de yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58)'u sopayla başına vurarak ve bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen figüran O.A. polis tarafından yakalandı. Beylikdüzün'nde yakalanan şüphelinin sorgusuna poliste devam ediliyor.

Dizi ve filmin yönetmeni, ulusal ve uluslarası ödüllerin sahibi ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde ölü olarak bulunmuştu.cinayet ile ilgili soruşturma yapan polis, kamera görüntülerini  kullanarak şüphelinin figüran olarak dizilerde rol O.A. olduğunu tespit etti. Polis yaptığı operasyonla şüpheli O.A.'yı gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinden öldürdüğü yönetmene ait cep telefonu çıkarken, gösterdiği yerde yönetmenden gasp ettiği otomobilde bulundu. Şüphelilinin poliste verdiği ifadesinde olay sırasında birlikte alkol aldıklarını aralarında çıkan tartışma sonucu öfkeyle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Şüphelinin polisteki sorgusu sürüyor.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ünlü Yönetmeni Öldüren Figüranın Sorgusu Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement