Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı

Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi·.Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı nedeniyle Uşak Belediyesi önünden başlayıp 15 Temmuz Şehitler meydanın da son bulan kortej yürüyüşü yapıldı.

01.09.2016 20:37

Uşak'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi·.

Kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılı nedeniyle Uşak Belediyesi önünden başlayıp 15 Temmuz Şehitler meydanın da son bulan kortej yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşe Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Nedim Selbisu, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Altay ile Alim Tunç, CHP Milletvekili Özkan Yalım kamu kurumlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kent meydanındaki mehteran gösterinin ardından konuşan Vali Ahmet Okur, Kurtuluş Savaşı'nda Uşak'ın önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Kurtuluş gününün büyük bir coşkuyla kutlandığını söyleyen Vali Okur, 94 yıl önce güçlükle kazanılan askeri zaferin kentte aynı heyecanla kutlandığını belirtti.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise birlik beraberlik vurgusunda bulunarak Uşaklıların ülkeye, demokrasiye her zaman sahip çıktığını ifade etti.

Konuşmaların ardından Azerbeycan Halk Dansları Topluluğu bir gösteri yaptı.

Tören, 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi'nin gezilmesiyle son buldu.

Uşak\'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uşak'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement