Uşak'ta Kavgacı Muay Thaiciler Barıştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uşak'ta Kavgacı Muay Thaiciler Barıştı

Uşak\'ta Kavgacı Muay Thaiciler Barıştı
02.02.2015 17:12

Uşak'ta dün yapılan Muay Thai İl Birinciliği'nde tekme-tokat kavga eden sporcular, olayın yaşandığı salonda bir araya gelip barıştılar.

Uşak'ta dün yapılan Muay Thai İl Birinciliği'nde tekme-tokat kavga eden sporcular, olayın yaşandığı salonda bir araya gelip barıştılar.

Kavganın taraflarından Şampiyon Spor Kulübü'nden Savcı Göktaş ve Çökelez Spor Kulübü'nden İbrahim Çökelez, Muay Thai İl Temsilcisi Himmet Ünle'nin çabasıyla Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen buluşmada yaşananlardan üzgün olduklarını dile getirip, karşılıklı özür dilediler.

Himmet Ünle, olayların muay thainin ruhuna ve spor ahlakına yakışmadığını belirterek, "Yaşananlar yüzünden hem bizler, hem de sporcu arkadaşlarımız çok üzgün. Milli sporcularımız Savcı Göktaş ve İbrahim Çökelez arasında barışı sağlandı. Dün istenmeyen olayların yaşandığı bu salonda artık kardeşlik konuşacak" dedi.

Ünle'nin konuşmasından sonra el sıkışıp barışan Göktaş ve Çökelez, benzer olayların tekrarlanmaması için daha dikkatli olacaklarını söylediler.

Uşak'ı bölge birinciliğinde temsil edecek sporcuları belirlemek düzenlenen seçmelerde iki kulübün antrenör ve sporcuları arasında başlayıp, bazı seyircilerin katılımı ile büyüyen kavgada 3 kişi yaralanmıştı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Kavgacı Muay Thaiciler Barıştı - Son Dakika


Advertisement