Uyuşturucu Bağımlısı Tuvalette Ölü Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uyuşturucu Bağımlısı Tuvalette Ölü Bulundu

Uyuşturucu Bağımlısı Tuvalette Ölü Bulundu
16.05.2014 17:02  Güncelleme: 23:19

Adana'da uyuşturucu bağımlısı olan Ramazan Deler, kahvehanenin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen 29 yaşındaki Ramazan Deler, bir kahvehanenin tuvaletinde ölü olarak bulundu.

HAREKETSİZ BULUNDU

Öğle saatlerinde Bota Mahallesi'ndeki bir kahvehanenin tuvaletine giren 2 çocuk babası Ramazan Deler, iddiaya göre yaklaşık 1 saat içeride kaldı ve çıkmadı. Bunun üzerine vatandaşlar kapıyı kırarak içeri girdiklerinde Deler'i hareketsiz bir şekilde buldu.

POLİS ŞIRINGA BULDU

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Ramazan Deler'in öldüğünü tespit ederken, olay yerinde inceleme yapan polis, Deler'in kolunda lastik ile yerde şırınga buldu.

OTOPSİ YAPILACAK

Ramazan Deler'in uyuşturucu bağımlısı olduğu ve daha önce de tedavi gördüğü öne sürülürken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uyuşturucu Bağımlısı Tuvalette Ölü Bulundu - Son Dakika


Advertisement