Uzman Çavuş Yılmaz'ın Nikahını Başkan Yılmaz Kıydı - Son Dakika
Güncel

Uzman Çavuş Yılmaz'ın Nikahını Başkan Yılmaz Kıydı

Şırnak'ta görev yapan Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz ile Esra Dursun çiftinin nikahı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kıyıldı.

15.04.2016 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ta görev yapan Komando Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz ile Esra Dursun çiftinin nikahı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından kıyıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, kendisine cep telefonundan mesaj atan ve davetiye göndererek Bafra ilçesinde gerçekleşecek düğününe davet eden Uzman Çavuş Yılmaz'ın nikahına katıldı.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün törenine katılarak çiftin nikahını kıyan Yılmaz, "Mehmet oğlumuz sırtında silahı tam teçhizat, büyük bir kağıda davetiye yazmış, 'Başkanım nikahıma bekliyorum' diye. Ben de gelmemezlik yapamazdım. Eşime dostuma, arkadaşlarıma o resmi gösterdim, onlar da çok etkilendiler ve bu akşam sizin mürüvvetinize tanıklık etmek, nikahınızı kıymak için sizlerle beraberiz." ifadelerini kullandı.

Uzman Çavuş Yılmaz da nikahlarını Başkan Yılmaz'ın kıydığına çok sevindiğini dile getirerek, "Aslen Sivaslıyım, Siirt'te görev yapıyorum. 3 aylık süre ile Şırnak'a görevlendirildim. Düğünüm yaklaşınca Başkan Yılmaz'ı düğünümüze güzel bir ifade ile davet ederek anlamlı bir şey yapmak istedim. Sağ olsun, başkanımız da bizleri kırmayarak nikahımızı kıymak üzere düğünümüze katıldı." dedi.

Esra Dursun da kendisinin Samsunlu olduğunu belirterek, "Eşimin Samsunlulara karşı saygısı sevgisi var. Bu yüzden Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ı nikahımızı şereflendirsin diye davet etti. Başkanımız da bizleri kırmadı sağ olsun, çok mutluyuz." diye konuştu.

Çiftin şahitlerini ise Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır yaptı. Çifte evlilik cüzdanını Başkan Yılmaz'ın talebi üzerine Bafra Belediye Başkanı Şahin, geline verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Uzman Çavuş Yılmaz'ın Nikahını Başkan Yılmaz Kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement