Üzülmez Hacı Ziyaretlerini İhmal Etmiyor - Son Dakika
Güncel

Üzülmez Hacı Ziyaretlerini İhmal Etmiyor

Üzülmez Hacı Ziyaretlerini İhmal Etmiyor

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hafta boyunca ilçesindeki İstasyon, Avluburun ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde hac vazifelerini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret etti.

04.11.2016 16:44

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, hac görevini tamamlayarak kutsal topraklardan dönen Kartepeli hacıların evlerine konuk olup, hayırlı olsun dileklerini iletiyor. Hafta boyunca İstasyon Mahallesi'nden Osman Çakır, Ali Elmalı ve Rıfat Akagündüz, Avluburun Mahallesinden Fedai Seven ve Ali Sağdıç, Ertuğrulgazi Mahallesi'nden ise Ercan Tanta ' yı hac vazifelerini tamamladıktan sonra ziyaret eden Başkan Üzülmez ; "Belediye Başkanı olmak, sadece yol,park,bina vs yapmak değildir.Onlar olmazsa olmazlarımızdır. Ama aynı zamanda her mahallenin muhtarı gibi olmaktır başkanlık. Ve bunu da severek yapmaktır. Gönüllere köprü kurmaktır. Hissetmek ve hissettirmektir. Bir insanın doğumundan ölümüne kadar geçen sürede Hac ibadeti de en önemli ve kutsal olaylardan biridir. Rabbim tüm gidenlerin hacılıklarını kabul etsin, hayırlara vesile kılsın inşallah. Darısı da samimiyetle dileyenlerin başına olsun. Hemşehrilerimi hac dönüşü sağlık ve afiyette görmek bizi de mutlu ediyor." Dedi.

Üzülmez'den Hastalara da Moral Ziyareti

Hacı ziyaretleri sırasında bölge meclis üyeleri, koordinatörleri, mahalle muhtarları ve ilçe yöneticilerinin de eşlik ettiği Başkan Üzülmez, gittiği mahallelerde hasta olduğunu öğrendiği hemşehrilerini de çat kapı yaptığı ziyaretlerle moral vererek, sevindiriyor.

Son olarak geçirdiği rahatsızlık sonrasında Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki evinde istirahat eden İlyas Çınar'ı ve Uzuntarla esnafı Sümela Tesisleri sahibi Ali Kahraman'ı ziyaret eden Başkan Üzülmez , hasta hemşehrilerinin sağlık durumları hakkında bilgi alarak ,acil şifalar diledi. İyi günde ve kötü günde her fırsatta hemşehrilerin yanında olduğunu gösteren Balkan Üzülmez, bu kadirşinaz ve içten tavırlarıyla da Kartepelilerin takdirini kazanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez Hacı Ziyaretlerini İhmal Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement