Uzun, İtina Et ve Süt ürünleri Mağazası'nı Açtı - Son Dakika
Güncel

Uzun, İtina Et ve Süt ürünleri Mağazası'nı Açtı

Uzun, İtina Et ve Süt ürünleri Mağazası\'nı Açtı

Başkan Uzun, 12. Şubesini hizmete sunan İtina Et ve Süt Ürünleri'nin açılışını yaptı.

11.03.2013 11:34

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, girişimcilere ve yeni iş alanlarının doğmasına destek vermeye devam ediyor. Başkan Uzun, 12. Şubesini Beykent'te hizmete sunan İtina Et ve Süt ürünleri Mağazası'nın açılışına katıldı.

Beykent'te hizmete giren İtina Et ve Süt Ürünleri satış mağazasının 12.Şubesinin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Büyükçekmece Müftüsü Mehmet Narin, AVİAD Başkanı Mahmut Erdem Kubilay, İtina Gıda Genel Müdürü Yusuf Karaduman ve davetliler katıldı. Konuşmasında Türkiye'nin gıda alanında dünyanın önde gelen ülkelerinden biri olduğunu belirten Başkan Uzun, "Hijyenik, kaliteli, müşteri memnuniyetini önde tutan sağlıklı bir müşteri kitlesi oluşturacağınıza inanıyorum. Mağazamız bölgemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"Şube Sayısını Daha da Arttıracağız"

Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol da temiz ve hijyen bir mekanda, güler yüzlü, dinamik personeliyle hizmet verecek olan İtina Et ve Süt Ürünleri'nin hayırlı olmasını diledi. "Şu anda 12 olan şube sayısını daha da arttırarak, yarınlara taşıyacağız" diyen İtina Gıda Genel Müdürü Yusuf Karaduman ise İtina Et ve Süt Ürünleri mağazasını hizmete sunmaktan onur duyduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından satış mağazasının açılış kurdelası kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun, İtina Et ve Süt ürünleri Mağazası'nı Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement