Uzun Sabah Gezilerine Adnan Kahveci'de Devam Etti - Son Dakika
Güncel

Uzun Sabah Gezilerine Adnan Kahveci'de Devam Etti

Uzun Sabah Gezilerine Adnan Kahveci\'de Devam Etti

Hz. Ali Camii'nde sabah namazın ardından mahalle sakinleri ile buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlar ile sohbet etti.

15.05.2013 10:32

Adnan Kahveci Mahallesi'nde 2012 yılında hizmete açılan Hz. Ali Camii'nde sabah namazın ardından mahalle sakinleri ile buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, vatandaşlar ile sohbet etti.

Günden güne hızla bir büyüme sergileyen Adnan Kahveci Mahallesi'nde sabah ziyaretinde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ilk durağı 2012 yılında hizmete giren Hz. Ali Camii oldu. Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşla yapılan buluşmada mahalle sakinleri ile sohbet edildi.

"Her Geçen Gün Yeni Yatırımlar Geliyor"

Bölgeye gün geçtikçe yatırımların arttığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi'nin ilçenin hızlı gelişen yerlerinden biri olduğunu söyledi. Geçmişle mukayese edildiğinde Beylikdüzü merkezinin oturmuş bir yapıya sahip olduğunu; ancak Adnan Kahveci Mahallesi'nin neredeyse tamamının boş olduğunu ifade eden Başkan Uzun, "Mahallemiz her geçen gün yeni yatırımcıların gelmesi ile konut ve ticaret merkezi haline gelmeye devam ediyor. Planlı ve programlı olarak gelişen mahallemizde her geçen gün büyüme gerçekleşiyor. Adnan Kahveci Mahallesi Beylikdüzü'ne yeni yerleşmek isteyenler için adeta cazibe merkezi haline geliyor" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Uzun Sabah Gezilerine Adnan Kahveci'de Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement