Vali Atay, muhtarlarla bir araya geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Vali Atay, muhtarlarla bir araya geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Vali Atay, muhtarlarla bir araya geldi
 Güncelleme: 

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların fikir, talep ve isteklerini dinledi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarların fikir, talep ve isteklerini dinledi.

Düzce Valisi Cevdet Atay sık sık muhtarlarla bir araya geliyor. Geçtiğimiz haftalarda pandemi nedeniyle muhtarlarla bir araya gelen Vali Atay, bu kez muhtarları dinledi.

Kurum amirlerinin de hazır bulunduğu merkeze bağlı köy muhtarları ile sosyal mesafe kuralları dikkate alınarak yapılan toplantıda Atay, muhtarların fikir, talep ve isteklerini dinledi tek tek not aldırdı.

Vali Atay, muhtarların çok önemli bir görev üstlendiğini bu nedenle onların talep ve isteklerinin vatandaşların talep ve istekleri olduğunu belirtti. Cevdet Atay ayrıca, Covid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmasında muhtarların görev yerlerinde hassasiyet göstermelerini istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA