Vali Aydın ve Eşi Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Vali Aydın ve Eşi Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etti

Vali Aydın ve Eşi Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etti

Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, kimsesiz çocukların konukları oldu.

05.01.2013 14:27

Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın ve diğer il protokolü çocuk evlerinde kahvaltı yaptı.

Vali Ahmet Aydın ve il protokolü eşleriyle birlikte il merkezinde bulunan 7 sevgi evine konuk oldular. Protokol mensupları sevgi evlerinde kalan çocuklarla birlikte kahvaltı yaparak, kendileri ile sohbet ettiler.Çeşitli hediyeler verdiler.

Kooperatif Mahallesinde bulunan Umut Çocuk evine giden Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın burada Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Aydın Sayın tarafından karşılandı.

Evde kalan çocuklarla sohbet eden Vali Aydın çeşitli hediyeler verdi.Bir çocuktan Filistin adlı ezgiyi dinleyen Vali Aydın çocuklarla kahvaltı yaptı.

Vali Aydın "Biz bu gün bu eve geldik. Gelecek ay biz başka bir eve gideceğiz.Diğer arkadaşlarımızdan birisi buraya gelecek.Çok güzel imkanlar sağlandı.Bunlarla hep kızlarımızla sohbet edeceğiz. Dertleşeceğiz. Çok güzel bir ortam. Allah devletten razı olsun. Eskiden çocuk yuvaları yetiştirme yurtları kalabalık oluyordu. Aile ortamı yoktu. Çocuklarımız burada bakıcı anneler gözetiminde kalıyorlar. Güzel bir ortamları var" dedi.

Valinin eşi Arzu Aydın'da sevgi evlerinde kalan çocukları konutlarına davet ettiklerini ve onları ağırlayacaklarını belirtti.

Vali Aydın ve eşi Arzu Aydın çocuklarla birlikte kahvaltı yapıp sohbet ettiler.

Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, Adalet Komisyon başkanı Mehmet Taze, Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Feridun Yürekli , Vali Yardımcıları Gürbüz Saltaş Mustafa Palada eşleri ile birlikte, Yeni Mahallede bulunan 5 sevgi evine giderek kahvaltı yaptılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Aydın ve Eşi Kimsesiz Çocukları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement