Vali Balkanlıoğlu, Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'de İncelemede Bulundu - Son Dakika
Güncel

Vali Balkanlıoğlu, Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'de İncelemede Bulundu

Vali Balkanlıoğlu, Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center\'de İncelemede Bulundu

Afyonkarahisar'ın beş yıldızlı otelleri arasında yerini alacak olan ve halen inşaatının %90'ı tamamlanan Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'da incelemede bulundu.

04.09.2013 10:35

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun incelemelerine İl Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'da eşlik etti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu'nun incelemeleri sırasında, Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center hakkında bilgiler, Budan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Budan ve Otel Genel Müdürü Muzaffer Aktar tarafından verildi.

Afyonkarahisar-İzmir karayolunda yapımı devam eden 157 odalı 450 yataklı Budan Termal SPA Otel'de çalışmalar aralıksız olarak sürüyor diyen Muammer Budan, "Afyonkarahisar'a bir termal turizm tesisi kazandırmak için uzun bir süreden beri çalışıyoruz. Nihayet sonuna geldik, yaklaşık 1 ay sonra otelimiz hizmete girecektir."dedi.

Budan Termal SPA Otel'in Turizm Bölgesinde 28 bin metre karelik bir alanda inşa edildiğini belirten Genel Müdür Muzaffer Akar ise; '' Tesisin giriş lobisi havadar ve büyük atrium ile her renkte ayrı bir ferahlık verecek. Çok amaçlı Toplantı Salonları, Wellnes ve SPA merkezi mevcuttur. Fransız balkonlu geniş odalar, konfor için düşünebilen tüm detayları içinde barındırıyor.''dedi.

Otelin resepsiyon, restoran, sauna, Türk hamamı, fitness, havuz bölümlerini ve otel odalarını inceleyen Vali Balkanlıoğlu;''Şuanda gezdiğimiz otel hemen her şeyiyle çok güzel bir yer olmuş. Afyonkarahisar'ın çıtası git gide yükseliyor. İlimize yapılan bu ve bunu gibi her tesis Afyonkarahisar'ın termal başkenti olması hususunu pekiştiriyor. İlimizin imajının iyi olması yapılan otellerin güzelliği, temizliği ve hizmetinin iyi olmasıyla yakından alakalıdır. Hizmet veren ve hizmete geçecek olan her işletme bizim için önemlidir. İlimizin büyümesine ve kalkınmasına katkılar sağlayacak olan her projeye Afyonkarahisar Valiliği olarak destek vermeye hazırız. Bu anlamda Afyonkarahisar'ımıza ve çalışanlarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ettiğim Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'in beş yıldızlı otellerimiz arasında en güzel bir şekilde yer alacağına inanıyorum.''dedi.

Ayrıca beklentilerinin çok üstünde bir otelle karşılaştığını ifade eden Vali Balkanlıoğlu; ''Otelin içine girdikten sonra mimarisinin çok farklı olduğunu gördüm. Özellikle Spa ve termal sağlık merkezi olağanüstü ve modern yapılmış olup tuz mağarası, Dr. balık tedavisi, bataklık mağarası ve çocuklar için inşa edilmiş macera mağarası oteli benzerlerinden ayrıcalıklı kılmış.''dedi. Kongre merkezinin otele entegre olarak bağımsız yapılmasının, otel misafirlerinin rahatsız edilmemesi açısından önemine değinen Balkanlıoğlu, ''1000 ve 500 m2'lik kolonsuz büyük salonların toplantı ve kongreler için biçilmiş kaftandır. Sonuç olarak Ford Otomobil Mağazasıyla ve yapımı çok kısa bir sürece tamamlanacak olan Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'la Afyonkarahisar'a yaptıkları bu büyük yatırımdan dolayı Budan Grup'a teşekkür ediyorum.''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Balkanlıoğlu, Budan Thermal Spa Hotel & Convention Center'de İncelemede Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement