Vali'den Yaralı Doktora Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vali'den Yaralı Doktora Ziyaret

Vali\'den Yaralı Doktora Ziyaret

Şanlıurfa Valisi Güvenç, bir hasta yakınının saldırısına uğrayan doktoru, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

31.05.2012 11:45  Güncelleme: 12:44

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, geçen günlerde bir hasta yakınının saldırısına uğrayan Uzman Doktor Muhittin Hikmet Telli'yi, tedavi gördüğü OSM Ortadoğu Hastanesi'nde ziyaret etti.

OSM Ortadoğu Hastanesi'ne gelen Vali Güvenç, ameliyat sonrası odasında müşahede altında tutulan yaralı doktor hakkında Hastane Müdürü Mustafa Akkaya ve OSM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İ. Halil Baysal'dan bilgi aldı.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı aynı zamanda Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Dr. Telli'ye geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Güvenç, "Bu tür olayların olmasını gönül istemez. Tedavi ettiğin insanın saldırması kabul edilebilecek bir şey değil. Umarım bir daha böyle sıkıntılı durumlar olmaz. Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede görevinizin başında olursunuz" dedi.

Telli'nin sağlık durumunun iyi olduğunu öğrendikten sonra hastanede vatandaşlarla da görüşen Güvenç, hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunup hastaneden ayrıldı.

Nasır K., tüp bebek yoluyla hamile olan eşi Yüksel K.'yi muayene olması için OSM Ortadoğu Hastanesi'ne getirerek sağlık kontrolünden geçirmek istemişti. Yüksel K.'nın düşük yaptığını belirten Dr. Muhittin Hikmet Telli, Yüksel K.'nın kocası Nasır K.'nın bıçaklı saldırısına uğrayarak ağır şekilde yaralanmıştı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vali'den Yaralı Doktora Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement