Elazığ Valisi Koçak, Kültür Park Projesini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Elazığ Valisi Koçak, Kültür Park Projesini İnceledi

Elazığ Valisi Koçak, Kültür Park Projesini İnceledi

Elazığ Valisi Koçak ve beraberindeki heyet, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk olma özelliği taşıyacak Kültür Park projesini yerinde inceledi.

18.11.2013 12:15  Güncelleme: 12:18

Kültür Park alanına giden Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'ndan proje hakkında bilgi aldı.

Ziyarette 8. Kolordu Komutanı Korg. Orhan Akbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Vali Yardımcıları da yer aldı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük parklarından birini inşa edeceklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin kaderini etkileyecek bu önemli projenin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağının müjdesini verdi.

Toplamda 210.000 m² alana inşa edilecek Kültür Park'ta kapalı mekânlar, çok amaçlı salon, lokanta, mescit, engelliler salonu, belediye konut evi, revir alanlarının yer alacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kültür Park'ın şehrin görünümüne renk katacağını söyleyerek açıklamasında şunları ifade etti:

"Bölgenin en büyük parklarından biri inşa ediliyor, Bugün Sayın Valimiz Ömer Faruk Koçak ve beraberindeki heyete projemizle ilgili detayları sunduk. Kültür Park projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Bu projemizin kısa bir süre sonra temelini atacağız. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Valisi Koçak, Kültür Park Projesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement