Vali Şimşek, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Vali Şimşek, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Şimşek, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, toplantıda, ilçenin sorunlarını değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

26.03.2018 09:31

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Bor ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Şimşek, toplantıda, ilçenin sorunlarını değerlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini belirtti.

Köy, mahalle ve vatandaşların sıkıntı, ve sorunlarını en iyi bilenlerin muhtarlar olduğuna dikkati çeken Vali Şimşek, şöyle konuştu:

"Bu sorunları dinlemek ve ortak çözüm bularak bunların aşılmasını temin etmek bizlerin en önemli görevidir. Bu nedenle ilgili müdürlerimizle fırsat buldukça sizlerle bir araya gelme gayretinde olacağız. Amacımız insana hizmet etmek, insan merkezli bir yönetim anlayışını hayata geçirmektir. Her nerede bir mesele varsa o bizim meselemizdir, çözümü için el birliğiyle, güç birliğiyle, gönül birliğiyle hizmet etmektir. Yaşanan her türlü sorunun çözümü noktasında devletimizin imkanları çerçevesinde gerekeni yapacağız."

Vali Şimşek'in konuşmasının ardından yol, içme suyu, alt yapı, sulama göletleri gibi çeşitli konulardaki eksiklikler muhtarlar tarafından dile getirildi.

Muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Şimşek, ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Bor Şeker Fabrikasında gerçekleştirilen toplantıya, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ilgili kurum müdürleri, belde belediye başkanları ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Şimşek, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement