Vali Sonel'den Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Vali Sonel'den Öğrencilere Karne Hediyesi

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, karne heyecanı yaşayan 4 bin 300 öğrenciye diş fırcası ve macunu hediye etti.

09.06.2018 19:22

Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel, karne heyecanı yaşayan 4 bin 300 öğrenciye diş fırcası ve macunu hediye etti.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin sona ermesinin ardından minik öğrencilere ilk karne hediyesini Vali Sonel'in verdiği belirtildi.

Merkez ve 7 ilçedeki tüm ilkokul ve anaokullarında okuyan öğrencilere, karne hediyesi olarak 4 bin 300 diş fırçası ve macununun verildiği aktarılan açıklamada, Sonel'in şu görüşlerine yer verildi:

"Sevgili öğrenciler, günde en az iki defa dişlerinizi fırçalayın. Sizleri seviyoruz ve sağlığınızı önemsiyoruz. Sağlığımız için dişlerimizi fırçalamalıyız. Ağaç yaşken eğilir düşüncesiyle küçük yaştan itibaren diş fırçalama alışkanlığı kazanmanız gerekir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Vali Sonel'den Öğrencilere Karne Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement