Vali Tekinarslan, Doğubayazıt'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Güncel

Vali Tekinarslan, Doğubayazıt'a Çıkarma Yaptı

Vali Tekinarslan, Doğubayazıt\'a Çıkarma Yaptı

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Vali Yardımcıları ve İl Müdürleri ile birlikte Doğubayazıt İlçesi'ni ziyaret etti.

12.10.2012 09:13

Doğubayazıt Devlet Hastanesi, Gürbulak Sınır Kapısını ziyaret eden Vali Tekinarslan, Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve İl Müdürlerinin katıldığı koordinasyon toplantısına başkanlık etti.

Doğubayazıt Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen koordinasyon toplantısında İlçe'nin sorunları masaya yatırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantıdan sonra değerlendirmede bulunan Vali Tekinarslan, Doğubayazıt'a yaptıkları iki günlük ziyarette sorunları yerinde görme ve ilgililerle çözümleri noktasında tespitler yapmayı planladıklarını söyledi.

Vali Tekinarslan, "kurumlar arası koordinasyonu değerlendirdik. İlçe müdürlerimizin sorunlarını il müdürlerimize doğrudan aktarması gereken problemleri aktarma fırsatı bulduk. Yerinde meselelere çözüm arama yaklaşımı içerisinde insanlarımıza daha iyi hizmet sunulacak" diye konuştu.

Konuşmasında eğitime değinen Vali Tekinarslan, ''Doğubayazıt'ın 120 bin nüfusu var. Bunun büyük bir kısmı da şehirde yaşıyor. Her ne kadar köylerimizin de çok çeşitli ihtiyaçları varsa da merkezinde önemli bir eğitim ve öğretimle ilgili tesise ihtiyaç olduğunu fark ettik. Bu çerçevede hem Milli Eğitim Müdürlümüz, hem de kaymakamlığımız okul derslik ihtiyacını gidermek adına gerekli çalışmaları yapacaklar. Bu kapsamda vatandaşlarımızın ve çeşitli sosyal sorumluluk projelerini yürüten işletmelerin bu konuya duyarlılık göstermesini temin etmeye çalışacağız. Bunların göstereceği yakınlık çerçevesinde bu alandaki açığımızı kapamayı düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Ağrı Valisi Tekinarslan toplantı sonrasında Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Daha sonra Doğubayazıt Adliyesi'ne geçen Vali Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Adem Aydemir ve Adalet Komisyonu Başkanı İlhami Demirkoparan'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vali Tekinarslan, Doğubayazıt'a Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement