Vardan'dan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Vardan'dan Selmanoğlu'na Ziyaret

Vardan\'dan Selmanoğlu\'na Ziyaret

Vardan, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

20.01.2012 17:00

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği ( MÜSİAD ) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vardan'a MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Nedim Durgungül ve eski başkanlardan Metin Bulut ile İbrahim Gök eşlik etti.

MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin 16. Genel Kurulu için Elazığ'a gelen Genel Başkan Ömer Cihad Vardan, kongre öncesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Vardan, bu kapsamda Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na da bir nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Selmanoğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette, bir süre Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyet ile sohbet eden Başkan Selmanoğlu, Vardan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

MÜSİAD'ın ülkemizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, MÜSİAD Elazığ şubesinin de önemli çalışmalara imza attığını kaydederek gerçekleştirilecek olan 16. genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vardan'dan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement