Vartaş Elazığspor'a Belediyeden Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Vartaş Elazığspor'a Belediyeden Yardım Kampanyası

Vartaş Elazığspor\'a Belediyeden Yardım Kampanyası

Vartaş Elazığspor'a belediyeden yardım kampanyası Elazığ Belediyesi, PTT 1'inci Lig'de lider olan ve maddi sıkıntı içinde bulunan Vartaş Elazığspor'a başlattığı yardım kampanyasında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 bin, belediye personeli de 100'er lira yardımda bulundu.

23.12.2015 16:02

Vartaş Elazığspor'a belediyeden yardım kampanyası

Elazığ Belediyesi, PTT 1'inci Lig'de lider olan ve maddi sıkıntı içinde bulunan Vartaş Elazığspor'a başlattığı yardım kampanyasında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz 10 bin, belediye personeli de 100'er lira yardımda bulundu.

Vartaş Elazığspor'a yapılan yardımları bankaya giderek yatıran Elazığ'ın Ak Partili Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kendisinin 10 bin lira, belediye personelinin de aralarında bulunduğu bin kişinin 100'er lira yatırarak 'Sevgi fedakarlık ister' adlı kampanyayı başlattı. Yanılmaz, takımın şu anda lider olduğunu ve sezon sonunda Süper Lig'e çıkması için herkesin yardımcı olması gerektiğini belirterek, Ben Elazığspor'u seviyorum, ben Elazığspor'u destekliyorum diyen herkesin bugün Elazığspor'a sahip çıkması gereken bir gündür. Yararın çok geç olabilir, yarın keşke Elazığspor'a sahip çıksaydım diyebiliriz, çok geç olmadan bu gün sahip çıkacağız. Biz Elazığspor'u seviyorsak fedakarlık yapmalıyız, herkes gücü dahilinde sahip çıkmalıdır. Küçük bağışlarla büyük şampiyonluklara ulaşacağız inşallah dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, işadamlarının da kampanyaya destek vermeleri çağrısı yaparak, Ben buradan öncelikle Elazığlı işadamlarına, sanayicilere, tüccarlara, Elazığ topraklarında para kazanan insanlara sesleniyorum. Asgari 100 adet kardeşimiz 10 bin lira yatırsın, bu da 1 milyon eder. İnanıyorum ki, bin kardeşimiz de bin lira yatırabilir. Oda 1 milyon eder. Dün Elazığspor yönetiminin 1.5 milyon bizim öncelikli problemlerimizi çözer dediği problemde bu şekilde çözümlenmiş olur. Geride ise 10 bin insanımız, 20 bin insanımız 50 lira, 100 lira yatırdığında hem Elazığspor ile ilgili aidiyet artmış olur hem de Elazığspor'a hep birlikte sahip çıkmış oluruz dedi.

Vartaş Elazığspor Kulüp Müdürü Ali Topal, Belediye Başkanı Yanılmaz'a kampanya nedeniyle teşekkür ederek, Başkanımız Elazığspor'a karşı çok sıcak. Elazığspor'un dertleri ile dertlendiğini gördük. Elazığspor tarihinde beklide bir ilk, belediye başkanımız buraya gelerek Elazığspor'a bir yardım kampanyası başlatmıştır dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vartaş Elazığspor'a Belediyeden Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement