Vatan Şaşmaz, Eski Sevgilisi Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! Aker Daha Sonra İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Vatan Şaşmaz, Eski Sevgilisi Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! Aker Daha Sonra İntihar Etti

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul Beşiktaş'ta bulunan lüks bir otelde eski sevgilisi Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker daha sonra aynı silahla kendini alnından vurarak intihar etti.

27.08.2017 20:57  Güncelleme: 09:27

Beşiktaş'ta lüks bir otelde akşam saatlerinde silah sesleri duyuldu. Otel odasına giren görevliler, ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın kapı önünde cesedini buldu. Odada ayrıca Şaşmaz'ın eski sevgilisi olduğu iddia edilen eski manken Filiz Aker'in de cesedi bulundu.


ARKASINDAN 4 KURŞUNLA VURMUŞ​

Olayın ayrıntıları da kısa sürede ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker Conrad otelde akşam saatlerinde buluştu. Odaha önce Filiz Aker geldi. Ondan 3 dakika sonra da Şaşmaz odaya giriş yaptı.

İkili arasında kısa süre sonra tartışma çıktı. Tartışma sırasında Filiz Aker, odadan çıkmak isteyen Vatan Şaşmaz'a arkasından 4 el ateş etti. Kurşunlardan üçü Şaşmaz'ın sırtına, biri de ensesine isabet etti. Aker daha sonra da aynı silahı alnına dayayarak tetiğe bastı. İkili olay yernde hayatını kaybetti.


CESETLERİ OTEL PERSONELİ BULDU

Silah sesini duyan otel personeli odanın kapısını kırarak içeri girdi ve korkunç manzara ile karşılaştı.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipler sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerine çağrıldı. Ekiplerin cesetler üzerindeki incelemesi sürüyor. Ölü bulunanların ateşli silahla vurulduğu belirlendi.

İşte Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz'ın birlikte çekilmiş fotoğrafı:












Vatan Şaşmaz, Eski Sevgilisi Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! Aker Daha Sonra İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatan Şaşmaz, Eski Sevgilisi Filiz Aker Tarafından Öldürüldü! Aker Daha Sonra İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement