Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi

Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi
26.03.2026 12:52

Kütahya’da bir vatandaş, marketten aldığı tavuk ciğerinin görsellerini "Alışveriş fişi de, ürünün hali de ortada" notunu düşerek paylaşıp Tarım ve Orman Bakanlığı'nı etiketledi.

Kütahya'da birçok şubesi olan "Sultan" marketten tavuk ciğeri aldığını öne süren bir vatandaş, paketi açtığında korkunç bir manzarayla karşılaştı. Alışveriş fişini de paylaşan vatandaş, Tarım ve Orman Bakanlığı'nı etiketleyerek "Bu ürünler hangi şartlarda üretiliyor?" sorusunu yöneltti. 

"DENETİMLER ARTIRILSIN" ÇAĞRISI 

Görüntülerin kısa sürede yayılmasıyla birlikte sosyal medyada çok sayıda kullanıcı duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, gıda güvenliği ve denetimlerin artırılması gerektiğini dile getirdi. 

İşte vatandaşa satılan o ürün;

Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi
Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi

Son Dakika Güncel Vatandaşa sattıkları ürüne bakın: Paylaşıp bakanlığı etiketledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement