Vatandaşın Müşteri Hizmetleri ile Sabır İmtihanı - Son Dakika
Güncel

Vatandaşın Müşteri Hizmetleri ile Sabır İmtihanı

Vatandaşın Müşteri Hizmetleri ile Sabır İmtihanı

Yozgat’ta özel bir şirkete ait müşteri hizmetlerini arayan vatandaş, 40 dakika telefonda beklemesine rağmen müşteri temsilcisine ulaşamadı.

30.12.2013 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta özel bir şirkete ait müşteri hizmetlerini arayan vatandaş, 40 dakika telefonda beklemesine rağmen müşteri temsilcisine ulaşamadı.

İstanbul'da özel bir şirketin teknik servisine tablet bilgisayar gönderen Yozgatlı vatandaş, bilgisayarı sormak için aradığı müşteri hizmetlerini 40 dakika beklemesine rağmen müşteri temsilcisine ulaşamadı. Abdulkadir Karataş isimli vatandaş, arkadaşının çocuklarına ait tablet bilgisayarı İstanbul'da teknik servise gönderdiklerini belirterek, "Biz teknik servise 5 tablet bilgisayar gönderdik, 3'ü geldi 2'si gelmedi. Biz de bu gelmeyen bilgisayarların akibetini sormak için firmayı aradık. Santral bizi müşteri temsilcisine yönlendirdi. Ancak 40 dakika beklememize rağmen müşteri temsilcisine ulaşamayınca kapattık" dedi.

Bir müşterinin 40 dakika telefonda bekletilmesinin yanlış olduğun ifade eden Karataş, "Burada telefon şirketleri para kazanırken, vatandaşların da zamanı çalınıyor. Buna yetkililerin bir çözüm bulması gerekir. Genelde bütün firmaların müşteri temsilcilerine ulaşamıyoruz. İnsanda sabır var da bu kadar sabır da fazla olduğu için müşteri temsilcilerine ulaşamadan 41'inci dakikada telefonu kapattım" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Vatandaşın Müşteri Hizmetleri ile Sabır İmtihanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement