Vatandaşlar Kılıçaslan Parkında Spor Yapmanın Keyfini Yaşıyorlar - Son Dakika
Güncel

Vatandaşlar Kılıçaslan Parkında Spor Yapmanın Keyfini Yaşıyorlar

Vatandaşlar Kılıçaslan Parkında Spor Yapmanın Keyfini Yaşıyorlar

Kılıçaslan parkında spor yaparken görüştüğümüz vatandaşlar Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya dua ve teşekkür yağdırdılar.

19.02.2014 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAŞKAN NEVZAT PALTA'YA TEŞEKKÜR EDİYORLAR

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'nın Aksaray'a kazandırdığı en önemli projelerinden biri olan ve diğer illere örnek gösterilen Kılıçaslan parkı sadece yazın değil Şubat ayında bile sabahın erken saatlerinde spor yapan vatandaşlar tarafından dolup taşıyor.

SPOR YAPAN VATANDAŞLAR KILIÇASLAN PARKI İÇİN NE DEDİLER?

-Başkanımızda Allah razı olsun. Bize böyle bir spor yapma imkânı sağladığından dolayı. Allah uzun ömürler versin. Ancak biz bu parkın daha büyük ve daha geniş olmasını istiyoruz. Teşekkür ediyoruz. Sağ olsun.

-Kılıçaslan parkı Aksaray'ın en güzel yerlerinden biri olan çok güzel bir park. Bizler buraya geliyoruz hem sağlık açısından spor yapıyoruz hem de zamanımızı en iyi şekilde değerlendirmiş oluyoruz. Çok memnunuz Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

-Sabahın erken saatlerinde Kılıçaslan parkında oksijen bol temiz hava bol. Gayet güzel. Özellikle spor yapıyoruz doktora gitmekten çok iyi.

-Kılıçaslan parkında sürekli spor yapıyoruz. Oksijeni bol. Özellikle bahar aylarında ağaçlar yaprak açtığı zaman daha da güzel oluyor. Bu güzel hizmetten dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz.

-Kılıçaslan parkı için Belediyemize teşekkür ederiz. Gerçekten çok güzel. Belediye Başkanımız Nevzat Palta'ya teşekkür ederiz. Sabah 07. 00 de geliyoruz bir saat yürüyoruz evimize ve işimize dinç bir şekilde gidiyoruz. Aksaray'ımız için çok güzel bir hizmet. Teşekkür ediyoruz.

-Allah razı olsun Kılıçaslan parkının sayesinde spor yapmaya başladık. Spor yaptıkça gençleşiyoruz. Belediye Başkanımızdan da Allah razı olsun bizlere böyle bir imkân verdi.

-Kılıçaslan parkı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz ancak devamının gelmesini istiyoruz. Pistin devamının tamamlanması çok iyi olacak.

-Kılıçaslan parkında yürümek sağlığımız açısından çok iyi oluyor. Bu güzel hizmetinden dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bütün Aksaraylıları bekliyoruz.

-Sabahları camiden çıktıktan sonra Kılıçaslan parkına geliyoruz ve sağlık için yürüyüş yapıyoruz. Burayı yaptırandan Allah razı olsun. Geçmişleri nur içinde yatsın. Memleket için faydalı bir yer oldu.

-Kılıçaslan parkı spor yapmak için çok güzel olmuş. Yapanlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

-Belediyemize teşekkür ederiz. Çok güzel bir yer Kılıçaslan parkı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

-Başkanımız buraları çok iyi yaptı. Geziyoruz. Yürüyoruz. Başkanımızdan çok memnunuz bol selam söylüyoruz kendisine.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Vatandaşlar Kılıçaslan Parkında Spor Yapmanın Keyfini Yaşıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement