Velimeşe Bozası Emıtt'te - Son Dakika
Güncel

Velimeşe Bozası Emıtt'te

Velimeşe Bozası Emıtt\'te

EMITT 2018’e katılan Tekirdağ Ergene Belediyesi, ilçeyle özdeşleşen bozanın tanıtımını yaptı.

26.01.2018 14:51

EMITT 2018'e katılan Tekirdağ Ergene Belediyesi, ilçeyle özdeşleşen bozanın tanıtımını yaptı. Belediye Başkanı Rasim Yüksel, kurulan stantta konuklara kendi elleri ile Velimeşe bozası ikram etti.

Sektör profesyonellerinin katılımıyla İstanbul'da düzenlenen EMITT 2018'e katılarak stant açan Ergene Belediyesi, Velimeşe'nin meşhur bozası ile fuarda boy gösterdi. 85 ülkeden bini aşkın marka ve 50 bini aşkın ziyaretçinin katılması beklenen EMITT 2018'e katılan Ergene Belediyesi, katılımcılara Velimeşe bozası ikram etti.

Boza çeşmesi önünde bekleyerek katılımcılara boza ikramında bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Yeni bir ilçe olan Ergene'nin tanıtılması, ülke genelinde bilinmesi için her fırsatı değerlendirip atılması gereken tüm adımları atıyoruz. EMITT Fuarı'nda da katılarak Ergene'nin meşhur Velimeşe bozasını katılımcılara ikram ettik. Velimeşe bozasının tadına bakan hemen herkesten olumlu tepkiler aldık. Sevgi kenti Ergene'nin tanıtımına katkı sağlayarak her türlü organizasyona katılarak Ergene'mizi tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Ergene'yi örnek bir ilçe yapmak için yola çıktıklarının altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene'de her yıl boza festivali adıyla festival düzenlediklerini de kaydederek EMITT Fuarı'nda standı ziyaret eden konukları hem boza festivaline hem de Ergene'ye davet etti.

Ergene Belediyesi geçtiğimiz yıl da EMITT fuarına katılarak ilçenin tanıtımını yapmıştı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Velimeşe Bozası Emıtt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement