Viko Çalışanları Dereceye Girdi - Son Dakika
Güncel

Viko Çalışanları Dereceye Girdi

Viko Çalışanları Dereceye Girdi

Viko Çalışanları Corporate Games'te dört dalda dereceye girdi.

19.06.2012 12:17

Elektrik anahtar ve priz sektörünün lideri VİKO'nun çalışanları bu yıl 10.'su düzenlenen İstanbul Corporate Games'te yüzme, futbol, koşu ve satrançta dereceye girdi.

'Yaşam Boyu Spor' felsefesiyle kişilere spor bilinci verme amacını taşıyan Corporate Games'e bu yıl 22 çalışanıyla katılan VİKO, yüzme, futbol, koşu ve satranç branşlarında başarılı oldu.

Yüzme braşında 50 yaş üstü kategorisinde yarışan Otomasyon ve Teknik Yatırım Müdürü Ömer Faruk Sert 3'üncü olurken, 5 kilometre koşuda Preshane Bölümü'nden Ergün Kurt ve satrançta Depo ve Sevkiyat bölümünden Serkan Ayaydın 6'ıncı oldular. Çağrı Erdoğan, Ogün İşçi, Hacı İlyas Arslan, Hamza Bayraktar, Ender Keleş, Samet Şahin, Mustafa Kazan, Ersin Könez ve Nasır Ayvaz dan oluşan futbol takımı ise 92 takım arasında 8'inci oldu.

"Kurum kültürüne büyük önem veriyoruz"

VİKO olarak spor kültürüne ve personel motivasyonuna daima büyük önem verdiklerini anlatan VİKO Genel Müdür'ü Nusret Kayhan Apaydın, "Elektrik anahtar ve priz sektörünün lider kuruluşu VİKO olarak çalışanlara kurum kültürünü aşılayan Corporate Games'te her yıl başarıyla yer alıyor ve takım olmanın bilincini sporda da temsil ediyoruz. Bu yıl da oyunlara katılan arkadaşlarımızın tümü VİKO değerlerini ve Fair Play ilkelerini dikkate alarak kuruluşumuzu en iyi şekilde temsil ettiler." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Viko Çalışanları Dereceye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement